ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 30/11/2016.._  Μια ομάδα μπήκε στο γήπεδο: Ο Ηρακλής. Αποφασισμένος, καλύτερα οργανωμένος, πιο καλά στημένος, πήρε το τρίποντο με ευρεία νίκη: 3-0.


Οι κυανόλευκοι επικράτησαν από την πρώτη στιγμή, έκαναν πιο οργανωμένες επιθέσεις κι έφθασαν φυσιολογικά στη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν ως την ώρα που δέχτηκαν το πρώτο γκολ Μετά, όταν προσπαθούσαν να δημιουργήσουν, άφηναν τεράστια κενά στο κέντρο και στην άμυνα.

Pre game

Τη νίκη αναζητά ο Ηρακλής στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης για το κύπελλο Ελλάδος, ώστε να ανακάμψει ψυχολογικά και για τη μάχη του πρωταθλήματος.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το θετικό για τον Σάββα Παντελίδη είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του τους Λεοζίνιο και Κούρο, που αντιμετώπιζαν μικροπροβλήματα από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Δημήτρης Σπανός, πήγε μαζί του τον Πορτουλίδη, ο οποίος έπαιζε μέχρι το καλοκαίρι στον Ηρακλή.

Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Καυτανζόγλειο
Γκολ: 32', 43' Πασάς, 87' Κούρος / -
Δοκάρια: - / -
Διαιτητές: Κουμπαράκης (Θράκης) Βοηθοί: Σίπκας (Πέλλας), Δημητριάδης (Καστοριάς)
Κίτρινες: 78' Στάμου / 25' Κονέ, 72' Βαλεριάνος, 89' Ρομάνο
Κόκκινες: - / 72' Κονέ (δεύτερη κίτρινη)
Οι συνθέσεις:
Ηρακλής (Παντελίδης) : Περνίς, Κυριακίδης, Σαραμαντάς, Στάμου, Ζιαμπάρης(46' Μπαρτολίνι), Ιντζόγλου, Αγγελόπουλος, Πασάς(86' Κούρος), Μοντέιρο, Λάμπρου, Περόνε(74'  Λουκίνας).
Στον πάγκο οι: Χουάντερσον, Καραγκούνης, Βοσνακίδης, Μπαρτολίνι, Λεοζίνιο, Κούρος, Λουκίνας
Απόλλων Σμύρνης (Σπανός) : Χιώτης, Κύργιας, Δεληζήσης, Πάνος, Κάσσος(46' Διαμαντόπουλος), Ρομάνο, Σιατραβάνης, Αλμπάνης(76' Καλλέργης), Βαλεριάνος, Τσιάρας(66' Τζάνης), Κονέ
Στον πάγκο οι: Μαυρίδης, Ντάσιος, Ρουμπουλάκου, Διαμαντόπουλος, Τζάνης, Καμαρινόπουλος, Καλλέργης.

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό


Περιμένετε για να ανανεωθεί για πρώτη φορά το liveblogging. Στη συνέχεια, η εφαρμογή ανανεώνεται αυτόματα