[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Έκθεση φωτογραφίας με ανθρώπινα πορτραίτα στο ΑΠΘΤο ανθρώπινο πορτραίτο είναι το θέμα της Έκθεσης φωτογραφίας της φωτογραφικής ομάδας Phototopos του ΑΠΘ και θα πραγματοποιηθεί από 31/5/2016 έως 18/6/2016, στο φουαγιέ του Κτιρίου Διοίκησης του ΑΠΘ «Κ. Καραθεοδωρή».
Η Έκθεση θα είναι ανοιχτή τις εργάσιμες μέρες και ώρες. 

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τρίτη 31 Μαΐου 2016 στις 12:00.

Η ομάδα Phototopos δημιουργήθηκε πριν από τρία χρόνια, από μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του ΑΠΘ. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της ομάδας πραγματοποιούνται μαθήματα φωτογραφίας από τον Καθηγητή του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΑΠΘ, Γιώργο Κατσάγγελο, στις εγκαταστάσεις του Εργαστηρίου Φωτογραφίας του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΑΠΘ στη Θέρμη, καθώς και παρουσιάσεις από φωτογράφους, εικαστικούς αλλά και φωτογραφικές εξορμήσεις.

Στην έκθεση συμμετέχουν τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του ΑΠΘ: Αθανασιάδης Λουκάς, Αϊβαζίδης Κωνσταντίνος, Αλωπούδη Φωτεινή, Ζωγραφίδου Ζώζη, Καραμανλής Ξάνθιππος, Καραμπετάκης Νίκος, Καρατώλος Νίκος, Κατής Νίκος, Κατσάγγελος Γιώργος, Λάππα Νατάσα, Μπιτσιάδου Λένα, Μυλωνίδης Νικόλαος, Πανέρα Άλτα, Παντερής Μανώλης, Παπακώστας Ντίνος, Ραφτοπούλου Έλενα, Ροδοπαίος Νίκος, Σαμολαδά Μαρία και Τσιλιγκιρίδης Γιώργος.

Η Έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων ΑΠΘ και της Φοιτητικής Εβδομάδας.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]