Αδυναμία στα δωμάτια ξενοδοχείων της Θεσσαλονίκης, όπου διέμεναν μαθητές που είχαν έρθει στην πόλη για εκδρομή, έδειξε 31χρονος ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία.


Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 31χρονος πήγαινε στα ξενοδοχεία όπου βρίσκονταν μαθητές σε εκδρομή κι έψαχνε ξεκλείδωτα δωμάτια. Έμπαινε σε αυτά κι έκλεβε μικροποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και χρυσαφικά – κοσμήματα

Ο δράστης συνελήφθη την... ώρα της δουλειάς, χθες Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015. Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά το περασμένο τρίμηνο, δρώντας στις περιοχές του κέντρου και της Ευκαρπίας, έκλεψε από επτά δωμάτια ξενοδοχείου στο κέντρο της πόλης, δυο διαμερίσματα, ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ και από δυο θαμώνες καφέ-μπαρ,  το συνολικό χρηματικό ποσό των 1.480 ευρώ, 40 στιγμιαία λαχεία(«Ξυστό»), ηλεκτρονικές συσκευές (φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές κ.α.) και διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα.

Επίσης, στην κατοχή του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τέσσερα  ναρκωτικά χάπια και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.