Σοκ προκάλεσε στη Δράμα η σύλληψη νοσηλευτή, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου, για ασέλγεια εις βάρος 22χρονης ασθενούς, ενώ ήταν ακόμη ναρκωμένη από επέμβαση σκωληκοειδίτιδας! 

Το συγκλονιστικό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης, στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, 

Όπως αναφέρει σε πρωτοσέλιδο θέμα της η εφημερίδα Espresso, ο νοσηλευτής μπήκε στον θάλαμο όπου νοσηλευόταν η νεαρή μαζί με άλλους ασθενείς, ζητώντας από τους συνοδούς να βγουν στον διάδρομο για να χορηγήσει παυσίπονα και αντιπηκτικά. Οταν όλοι οι παριστάμενοι βγήκαν έξω, μεταξύ των οποίων η μητέρα της κοπέλας, εκείνος έκλεισε την πόρτα και άρχισε να βάζει στους ορούς Depon και ηπαρίνη.

Μόλις έφτασε η σειρά της 22χρονης, έκλεισε τις κουρτίνες και άρχισε να αυνανίζεται, σύμφωνα με όσα καταγγέληθηκαν στο διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας Ευάγγελο Ναζαρόγλου!

Τον νοσηλευτή αντιλήφθηκε άλλη ασθενής, που βρισκόταν σε διπλανό κρεβάτι, αλλά δεν κοιμόταν, όπως νόμιζε εκείνος. Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και στον θάλαμο μπήκε κατατρομαγμένη η μητέρα της ασθενούς, η οποία άρχισε να ουρλιάζει αντικρίζοντας το εφιαλτικό θέαμα. 

Τις φωνές της άκουσαν μία νοσοκόμα και δύο αναισθησιολόγοι, που έσπευσαν να απομακρύνουν τον 47χρονο από το δωμάτιο, ενώ ταυτόχρονα ειδοποίησαν τον κ. Ναζαρόγλου και την Αστυνομία, που συνέλαβε τον «θερμόαιμο» νοσηλευτή.

Ο Β.Ρ. κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας και εξετάζονται πληροφορίες που αναφέρουν ότι πιθανόν, αντί για παυσίπονο, να έβαλε στον ορό της κοπέλας επιπλέον αναισθητικό για να μην αντιδράσει, κάτι που θα δείξουν, σε κάθε περίπτωση, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Παράλληλα, θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση για να φανεί αν υπήρξε βιασμός.

Ο ίδιος, πάντως, αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι η ασθενής που τον αντιλήφθηκε δεν... έβλεπε καλά, λόγω του σκότους που επικρατούσε στο δωμάτιο.

Να σημειωθεί ότι ο 47χρονος δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν για παρόμοιο περιστατικό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι παλαιότερα είχε διαταχθεί σε βάρος του Ενορκη Διοικητική Εξέταση από επιτροπή του νοσοκομείου για άλλη υπόθεση.