Σε ένα ματς που θύμιζε... Αγγλία, Πανιώνιος και Ατρόμητος έμειναν στο 2-2 που μοιάζει λίγο βάσει των ευκαιριών που έκαναν οι δύο ομάδες. 


Με τον έναν πόντο που πήραν οι «κυανέρυθροι» ξέφυγαν λίγο ακόμα από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ από την άλλη οι Περιστεριώτες όλο φτάνουν αλλά ποτέ... δεν πλησιάζουν την πρώτη πεντάδα.

Ο Ατρόμητος, που μέχρι σήμερα είχε μέσο όρο 9 τελικές στο πρωτάθλημα, στη Νέα Σμύρνη έκανε 10 στο πρώτο ημίχρονο και παρότι από το 32' έπαιζε με παίκτη λιγότερο (αποβλήθηκε ο Κοντοές κάνοντας πέναλτι) πέτυχε δύο γκολ με τον εκπληκτικό Ναπολεόνι.

Ο Πανιώνιος, από την άλλη, ισοφάρισε ισάριθμες φορές με τον Κολοβό, αν και... όλα τα λεφτά ήταν ο Ιμπαγάσα με τις μαγικές μπαλιές του, αλλά και το δοκάρι του Γιάννου που πήγε να βάλει, με ανάποδο ψαλίδι, το γκολ της χρονιάς, αλλά τον... πούλησε η μπάλα(βρήκε δοκάρι και... χιλιοστά πριν τη γραμμή τέρματος)!

Η ταυτότητα του αγώνα
ΣΚΟΡΕΡ: 33' πεν., 46' Κολοβός - 14', 40' Ναπολεόνι
ΔΟΚΑΡΙ: 51' Γιάννου
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 32' Κοντοές
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 87' Αγκουαζί
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος (85' Πάνος), Παντίδος, Οικονόμου, Τασουλής, Μητρόπουλος (80' Φούντας), Σιώπης, Ιμπαγάσα, Κολοβός, Μπουμάλ (67' Μασούρας), Γιάννου
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Κοντοές, Αγκουαζί, Πίτου Γκαρσία (90' Γεωργίου), Ούμπιντες (39' Κούρος), Μπρίτο (54' Δημούτσος), Ναπολεόνι, Παπάζογλου