ΠΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPERLEAGUE
Την 6η εφετινή του νίκη και 4η εντός έδρας πέτυχε ο ΠΑΟΚ επί της Βέροιας με 4-1 και παρέμεινε στην κορυφή μετά από την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

 

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο πρώτο 7λεπτο έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Όλα έδειχναν ότι η συντριβή για τη “βασίλισσα” του Βορρά ήταν θέμα χρόνου…

Έστω και καθυστερημένα, με βάση την εικόνα του παιχνιδιού, ο «δικέφαλος» του Βορρά προηγήθηκε στο 25΄ με το σουτ του Μακ, μετά τη σέντρα του Σαλπιγγίδη.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς και στο 42΄ έβαλε τις βάσεις για το «τρίποντο». Αυτή την φορά οι ρόλοι άλλαξαν, ο Μακ έκανε την ασίστ και ο Σαλπιγγίδης πέτυχε το 2-0, σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο μέρος.

Η «σεμνή τελετή» έλαβε τέλος στο 57΄, όταν ο Κάτσε με ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή «έγραψε» το 3-0, μετατρέποντας το υπόλοιπο του αγώνα σε τυπική διαδικασία. Δε σταμάτησε εκεί ο «δικέφαλος» του Βορρά και στο 79΄ ο Αθανασιάδης πέτυχε το πιο όμορφο γκολ της συνάντησης με βολ πλανέ, μετά την άψογη σέντρα του Ρατς.

Η «βασίλισσα» του Βορρά κατάφερε να πετύχει το «γκολ της τιμής» με το Μπεν στο 83΄, μετά την ασίστ του Κάμπορα.

Η ταυτότητα του αγώνα

Σκόρερ: Μακ (25΄), Σαλπιγγίδης (42΄), Κάτσε (57΄), Αθανασιάδης (79΄) / Μπεν (83΄)

Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθήνας)

Κίτρινες: Τζανδάρης - Αμαραντίδης

ΠΑΟΚ (Αγγελος Αναστασιάδης):
Γλύκος, Κίτσιου, Ρατς, Τζιόλης, Κατσικάς, Κάτσε (70΄ Μαντούρο), Τζανδάρης, Γκολάσα, Μακ, Αθανασιάδης (81΄ Περέιρα), Σαλπιγγίδης (63΄ Παπαδόπουλος).

ΒΕΡΟΙΑ (Χοσέ Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλόν, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Μπατιόν, Μπαλάφας (64΄ Βάσκες), Γεωργιάδης, Καλτσάς (67΄ Κατίδης), Μπεν, Κάμπορα.