Κατά το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν πέντε συλλήψεις για περιπτώσεις κλοπών στη Θεσσαλονίκη.


Συγκεκριμένα:

  • Συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες στην περιοχή των Αμπελοκήπων, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, 19χρονος ημεδαπός, διότι πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, ενεργώντας από κοινού με συνεργό του, με τη χρήση σωματικής βίας και απειλών, αφαίρεσαν από 18χρονο ημεδαπό μικρό χρηματικό ποσό.
  • Πρωινές ώρες χθες στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, 48χρονος αλλοδαπός αφαίρεσε εμπορεύματα από ανενεργή εταιρία ειδών υγιεινής, τα οποία φόρτωσε σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, πλην όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εχεδώρου. 
  • Απογευματινές ώρες χθες, στην περιοχή της Τούμπας, 34χρονη ημεδαπή αφαίρεσε διάφορα προϊόντα από σούπερ-μάρκετ της περιοχής, πλην όμως έγινε αντιληπτή από τον υπεύθυνο του καταστήματος και συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας. 
  • Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, συνέλαβαν απογευματινές ώρες χθες στην περιοχή της Πυλαίας, δύο ημεδαπούς ηλικίας 59 και 41 ετών, διότι αφαίρεσαν μοτοποδήλατο. 


Οι συλληφθέντες και οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα αποσταλούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.