Σε δηλώσεις μετά τη λήξη της αναμέτρησης προέβη ο Γιώργος Δέδας ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου.

«Θα ξεκινήσω από τον αντίπαλο. Μας προβλημάτισε όλες τις φορές που παίξαμε η ομάδα της Κηφισιάς. Μπασκετικά ήταν άρτια δομημένη. Έπαιξε καλό μπάσκετ, τους δίνουμε συγχαρητήρια σαν νεοφώτιστη ομάδα και εύχομαι κάθε χρόνο και καλύτερα. Ευχαριστούμε και για την φιλοξενία. Εγώ ήρθα να μιλήσω αυτή την φορά γιατί το ζήτησα, επειδή ήμουν πέρσι στο Ρέθυμνο, στα δύσκολα, που η ομάδα είχε αποκλειστεί. Συγχαρητήρια σε όλους για την πρόκριση» τόνισε αρχικά ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ενώ συνέχισε λέγοντας
«Ήταν δύσκολο το πρώτο μισό της σεζόν με τα ταξίδια και την κούραση που μας ανάγκασε να κάνουμε ήττες που δεν συνηθίζουμε. Πήραμε το πλεονέκτημα και το υπερασπιστήκαμε. Έχουμε μπροστά μας τον Παναθηναϊκό. Θα μπούμε να παίξουμε και όπου βγει, να κάνουμε ότι καλύτερο και ότι περισσότερο μπορούμε».
Κλείνοντας ο παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε λόγο και για την αγωνιστική περίοδο του 2011, ενώ απέμεινε τα εύσημα στον προπονητή του για τα 600 παιχνίδια.
«Τα τελευταία χρόνια που η ομάδα περνά στην τετράδα, δύο φορές από ότι ξέρω από τότε που ήρθε στο νέο της γήπεδο, έτυχε να είμαι και εγώ, αλλά και ο κόουτς εδώ. Την προηγούμενη φορά, το 2011 ζήσαμε μία εκπληκτική σειρά και μία φανταστική ατμόσφαιρα στο γήπεδο κι αυτό ελπίζω να γίνει και τώρα. Θέλουμε να δούμε τον κόσμο σε αυτό το γήπεδο, σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Να δώσω και συγχαρητήρια στον κόουτς για τα 600 παιχνίδια που συμπλήρωσε».