Tο Όραμά του, για "έναν δήμο επίκεντρο της Δυτικής Θεσσαλονίκης όπου οι Ενεργοί Πολίτες του θα δίνουν τον τόνο της καθημερινότητάς του", αναπτύσσει ο υποψήφιος δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου, Ανέστης Βασιλειάδης. 

Ο κ. Βασιλειάδης μιλά για την "αίσθηση της εγκατάλειψης και της αδιαφορίας τόσο από την κεντρική εξουσία, όσο και από τους τοπικούς μας άρχοντες", για "έλλειψη οράματος, σχεδιασμού, προγραμματισμού, κακοδιοίκηση, κακοδιαχείριση, ρουσφέτι και πελατειακές σχέσεις", που "άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην πόλη μας".

Ο επικεφαλής της Ενωτικής Ριζοσπαστικής Κίνησης Ενεργών Πολιτών, υπογραμμίζει πως οι συμμετέχοντες στην παράταξή του "επιλέγουν να σταθούν στο πλευρό των πιο αδύναμων, με όπλο την Αλληλεγγύη, και να παλέψουν για την πλήρη ανατροπή των πολιτικών που μας οδήγησαν ως εδώ και την Ανάπλαση του τόπου μας".

Όπως τονίζει ο κ. Βασιλειάδης, "το μέλλον του πιο σύγχρονου Δήμου, με το πιο ενεργό ανθρώπινο δυναμικό δεν μπορεί να ‘ναι η ανεργία, η φτώχεια, η ανασφάλεια , η μετανάστευση, η απαξίωση της αξιοπρέπειας. Η μισή ζωή δεν ταιριάζει στους κατοίκους του Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου"!

Ζητά από τους ψηφοφόρους "στις 18 του Μάη, να συμμετέχουν στις Δημοτικές Εκλογές, όχι για να διαχειριστούν τα πράγματα, αλλά για να τα αλλάξουμε ριζικά! Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε, γιατί τώρα είμαστε πολλοί και πιο αποφασισμένοι", καταλήγει!