x-default

Ακόμη πιο μακρινό έγινε για τον ΠΑΟΚ, το όνειρο της διεκδίκησης του τίτλου στην Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Στέφενς στο πλαίσιο της 22ης ημέρας γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Πλατανιά Χανίων.

Πλέον βρίσκεται 14 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Οι γηπεδούχοι που βρέθηκαν μόλις στο 10ο λεπτό πίσω στο σκορ από το τέρμα του Αθανασιάδη, έφτασαν στην ανατροπή και στη βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία, με τους Κάται (36') και Τόρες (67').

Είχαμε, για άλλη μία φορά, ανατροπή σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Μόνον που, αυτήν τη φορά, την πέτυχε ο αντίπαλος.

Ο Δικέφαλος ήταν νωθρός και κακός, ασύνδετος και αργός. Δίκαια έχασε το παιχνίδι, την ώρα που ο Ολυμπιακός, το ίδιο κακός, κέρδιζε 2-1 στο Καραϊσκάκης τον Παναιτωλικό με πέναλτι – μαϊμού. Άλλη μια ευκαιρία, για την ομάδα του Στέφενς χάθηκε, αφού κι ο Ολλανδός προτίμησε αυτόν τον αγώνα για να κάνει τα πειράματά του, ενόψει κυπέλλου, Μπενφίκα και πλέι οφ.

Πλατανιάς(Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Ινκουμ, Αγκιλέρα, Φάισα, Βάσκο, Τετέ, Καζναφέρης (85’ Γιαχία), Μπέλιτς, Γουνδουλάκης (46’ Μενδρινός), Κάταϊ, Τόρες (77’ Σιαλμάς)

ΠΑΟΚ(Στέφενς): Γλύκος, Σπυρόπουλος (62’ Λίνο), Κατσουράνης, Σκόνδρας, Κίτσιου, Μαντούρο (59’ Νάτχο), Κάτσε, Στοχ, Λούκας, Μάρτενς (68’ Βούκιτς), Αθανασιάδης