xrisi_avgi_neo_irakleio_epithesi_20131101_03.jpg

Ένας 62χρονος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, για το φόνο 52χρονης από το Νέο Πετρίτσι Σιντικής, η οποία αγνοείται από τον περασμένο Μάιο.

 

Ο ηλικιωμένος φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία και, ήδη, άνδρες της ΕΜΑΖΚ και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών αναζητούν το πτώμα σε δύσβατο σημείο έξω από το χωριό όπου υπέδειξε ότι το πέταξε ο 62χρονος.

mponia_dolofonia_petritsi_201305_01.jpg

Ο 62χρονος, αργά χθες το απόγευμα κατά τη διάρκεια της προανάκρισης στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, φέρεται να έχει ομολογήσει τη δολοφονία της αγνοούμενης Ελένης Μπόνια, 52 χρόνων, μητέρας δύο παιδιών. Είπε πως πέταξε το πτώμα σε βραχώδες, απόκρημνο σημείο, μέσα στις χαράδρες του όρους Μπέλες.

Την άτυχη 52χρονη είδαν, για τελευταία φορά, στις 26 Μαΐου, στο ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς της. Είχε αγοράσει γλυκά και είχε πει ότι θα επισκέπτονταν τον πατέρα της, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Κιλκίς. Από τότε αγνοούνται τα ίχνη της.

Με βάση πληροφορίες από τους συγχωριανούς της, οι οποίες κατατέθηκαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Φως στο Τούνελ” της Αγγελικής Νικολούλη, η αστυνομία έφθασε στα ίχνη του 62χρονου.