Ειδοποίηση μέσω SMS στο κινητό τους τηλέφωνο (αν το έχουν αναγράψει στη φορολογική τους δήλωση) θα λαμβάνουν από το τέλος Αυγούστου οι γονείς με ένα, δύο, τρία και τέσσερα παιδιά για να πάρουν τα χρήματα που τους αναλογούν από το επίδομα τέκνων.

 

Αυτό, εφόσον, φυσικά, πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια και δεν έχουν υποβάλει μαζί ή και μετά τη δήλωσή τους στην εφορία το ειδικό έντυπο Α21!
Στα αζήτητα από το επίδομα τέκνων είναι αυτή τη στιγμή 692 εκατ. ευρώ, καθώς από τα 755 εκατ. ευρώ που προβλέφθηκαν φέτος έχουν πληρωθεί μόλις τα 63 εκατ. ευρώ (8.2% του συνολικού εγκριθέντος ποσού)!

Η διαδικασία ειδοποίησης των δικαιούχων μέσω SMS θα εφαρμοστεί, όπως αποκάλυψε, χθες, ο «Ελεύθερος Τύπος» με τη λήξη των προθεσμιών για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, ώστε στη συνέχεια και όσο θα προχωρά η εκκαθάριση των δηλώσεων να ειδοποιούνται για να υποβάλουν το ειδικό έντυπο Α21 φορολογούμενοι οι οποίοι μπορεί να πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια, αλλά για διάφορους λόγους δεν υπέβαλαν το έντυπο για να πάρουν το επίδομα που δικαιούνται.


από το http://www.fle.gr