Pre-kindergarten students participate in activities at Carlin Springs Elementary School in Arlington, Va., Thursday, March 8, 2007.  From left are, Jose Chavez,  Danielle Moreno, and Lilli Anne Morris. (AP Photo/Gerald Herbert)

Στην πρόσληψη 27 εκπαιδευτικών σκοπεύει να προχωρήσει μέσα στο επόμενο διάστημα ο δήμος Θεσσαλονίκης, ώστε να υλοποιηθεί κι εφέτος το καλοκαίρι το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών. >>>

 

Οι εκπαιδευτικοί θα απασχοληθούν στο δήμο Θεσσαλονίκης για διάστημα δύο μηνών, από την 1η Ιουλίου μέχρι και τις 30 Αυγούστου, όσο δηλαδή θα διαρκέσει και το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Αναμένεται να προκηρυχθούν θέσεις για να προσληφθούν τρεις νηπιαγωγοί, πέντε γυμναστές, επίσης πέντε παιδαγωγοί ή φιλόλογοι, δύο εικαστικοί, δύο μουσικολόγοι, δύο θεατρολόγοι, ένας ψυχολόγος αλλά και επτά άτομα με εξειδίκευση στην ειδική αγωγή (παιδαγωγοί, φιλόλογοι, γυμναστές).

Η διενέργεια των προσλήψεων αυτών αλλά και ζητήματα που σχετίζονται με τη γενικότερη οργάνωση του προγράμματος για το φετινό καλοκαίρι πρόκειται να συζητηθούν σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα.

Τα τμήματα του προγράμματος Δημιουργικής Απασχόλησης θα λειτουργούν φέτος κατά το δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου σε καθημερινή βάση, από τις 7 το πρωί έως τις 4 μετά το μεσημέρι.