Με κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της, ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ “Θύρα-4″ καλεί τον Απόστολο Τζιτζικώστα να αφήσει τον ΠΑΟΚ ήσυχο, τονίζοντας ότι “το θέμα του γηπέδου της ομάδας μας θα λυθεί όταν πρέπει και με τους τρόπους που προβλέπονται”.
Αναλυτικά: “Συνέχεια στο θέμα γηπέδου του ΠΑΟΚ δόθηκε από γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό συνομωσιολογίας της πόλης. Ο παντελώς άσχετος με το σύλλογο Απόστολος Τζιτζικώστας, στην προσπάθειά του να κλέψει λίγα δευτερόλεπτα δημοσιότητας ασχολήθηκε με τον ΠΑΟΚ, πιθανότατα επειδή νομίζει πως το να πιάνει στο στόμα του την ομάδα μας τον κάνει αρεστό στους εξαθλιωμένους δημότες αυτής της πόλης.
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας λοιπόν, “πρότεινε” στο μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ να χτίσει το γήπεδο του ΠΑΟΚ στη δυτική Θεσσαλονίκη, επειδή όπως γνωρίζει ο μεγάλος αυτός άντρας κάτι τέτοιο θα διευκολύνει την πρόσβαση του κόσμου. Ακολούθησε δηλαδή την πεπατημένη του καθηγητή της αλητείας και εχθρού του ΠΑΟΚ, Γιάννη Ιωαννίδη που ενώ μπερδεύει τις θετικές με τις αρνητικές ψήφους στη βουλή, έχει ξεκάθαρη άποψη για την χωροθέτηση του γηπέδου του ΠΑΟΚ.
Οι επισημάνσεις τέτοιου είδους ανθρώπων, μας είναι τελείως αχρείαστες. . Καλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να μην ασχολείται με τέτοιες γραφικές φωνές, και τους πολιτικάντηδες αυτούς να αφήσουν τον ΠΑΟΚ ήσυχο και να ασχοληθούν αποκλειστικά με την επίλυση των προβλημάτων του Άρη Θεσσαλονίκης. Εφόσον κατάφεραν να καταστρέψουν τη χώρα, θα καταφέρουν να καταστρέψουν και αυτό”.