"Μάγκωσαν" ακόμα έναν δραπέτη. Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των άλλων οχτώ.

Στα χέρια της Αστυνομίας ένας ακόμα δραπέτης σήμερα το μεσημέρι. Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία των υπόλοιπων οχτώ.
Άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας συνέλαβαν σήμερα το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή μεταξύ των Νομών Λάρισας και Τρικάλων έναν ακόμα αλλοδαπό δραπέτη από την προχθεσινή απόδραση από τι φυλακές Τρικάλων.
Το αρχηγείο της Αστυνομίας έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των υπόλοιπων οχτώ καταζητούμενων (Αλβανοί υπήκοοι όλοι), καθώς και τηλέφωνα επικοινωνίας για το κοινό, εφόσον κάποιος πολίτης τους εντοπίσει.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση:
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Τρικάλων έδωσε εντολή να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των υπόλοιπων οχτώ δραπετών, που διαφεύγουν της σύλληψης. Πρόκειται για τους:


1) (Επ.) LULI (Ον.) FLAULANT του ASQERI και της HEME ή HENA , ο οποίος γεννήθηκε την 27-04-1986 στην Αλβανία,
2) (Επ.) LIKA (Ον.) EDISON του HASIS ή HASIZ και της NAFIE , ο οποίος γεννήθηκε την 04-04-1988 στην Αλβανία,
3) (Επ.) KUPA (Ον) ILIR του FATMIR και της MELEQE , ο οποίος γεννήθηκε την 24-01-1986 στην Αλβανία,
4) (Επ.) KOLA ή KOLIA ή GOLIA ή MARKO (Ον) MARIAN ή EDUART ή MARJAN ή ZAN ή JAN του PASHKO ή FROK και της MARTA ή MARTE ή MARI ή MARTHA , ο οποίος γεννήθηκε την 27-07-1977 στην Αλβανία,
5) (Επ.) CALA (Ον) KLEMENT του PULLUMB και της ELIDA , ο οποίος γεννήθηκε την 10-06-1988 στην Αλβανία,
6) (Επ.) MURATAJ ή MURATI ή MURATAZ ή XHAFERI ή NIKAJ (Ον) ADMIR ή KRISTAQ του AZEM ή AINET ή AINER και της MARIA , ο οποίος γεννήθηκε την 01-08-1972 στην Αλβανία,
7) (Επ.) LITA ή DREBATA (Ον) ERMAL ή LITOR του DULEIMAN ή DEO και της FITNETE , ο οποίος γεννήθηκε την 02-02-1978 στην Αλβανία και
8) (Επ.) SULAJ ή SYLAJ ή BRAHA (Ον) FATOS του BEQIR ή BEGOR ή BEGIR και της NURIE ή NURIJE , ο οποίος γεννήθηκε την 24-02-1982 στην Αλβανία.

Σε βάρος όλων των παραπάνω έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τις, κατά περίπτωση, πράξεις της ηθικής αυτουργίας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή από κοινού, της στάσης κρατουμένων, της ηθικής αυτουργίας από κοινού σε διακεκριμένη παράνομη οπλοφορία πολεμικού τυφεκίου, χειροβομβίδων, της ηθικής αυτουργίας από κοινού σε παράνομη οπλοχρησία κατά συρροή, της σύστασης και συμμετοχής σε συμμορία, της κατοχής όπλων στη φυλακή και της ηθικής αυτουργίας σε προμήθεια κινητού τηλεφώνου σε κρατούμενο του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων.
Η δημοσίευση των παραπάνω στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών αποσκοπεί στην αποκάλυψη τυχόν τέλεσης από τα συγκεκριμένα άτομα άλλων εγκληματικών πράξεων, στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, καθώς και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα άτομα αυτά, να επικοινωνήσει στον αριθμό κλήσης 24310 – 63023 του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σχόλια