Εβδομάδα ανοικτών λαϊκών διαβουλεύσεων είναι αυτή που άρχισε, για το δήμο Νεάπολης-Συκεών όπου σε κάθε Δημοτική Ενότητα τοπικοί φορείς, σύλλογοι και κάτοικοι θα κληθούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους για το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2013. >>>

 

«Μέσα από αυτόν τον ανοιχτό και ουσιαστικό διάλογο, ο οποίος στο δήμο μας είχε θεσμοθετηθεί πολύ πριν τις σχετικές νομοθετικές προβλέψεις, διαμορφώνουμε από κοινού ένα λεπτομερές τεχνικό πρόγραμμα που απαντά στις ανάγκες και τις αναζητήσεις για διαρκή αναβάθμιση της ποιότητας ζωής», δήλωσε ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, καλώντας τους πολίτες και τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων και συλλόγων να συμμετάσχουν στις διαδικασίες.

Η αρχή γίνεται από τη Δ.Ε. Συκεών σήμερα, Δευτέρα, στις 7.30 μ.μ., με την Ανοιχτή Διαβούλευση να πραγματοποιείται στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου (Ι.Μιχαήλ και Στρ. Στεφ. Σαράφη 1), για να ακολουθήσουν:

• Δ.Ε. Νεάπολης, Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, 7.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Νεάπολης, Ελ. Βενιζέλου 125).

• Δ.Ε. Πεύκων, Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, 5.30 μ.μ. στο δημοτικό κατάστημα Πεύκων (Ειρήνης 19).

• Δ.Ε. Αγίου Παύλου, Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, 8 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Αγ. Παύλου (Προέδρου Β. Μυρώνη 2).

Να σημειωθεί ότι στις ανοικτές διαβουλεύσεις προσκλήθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα το σύνολο των τοπικών φορέων, συλλόγων και κοινωνικών εταίρων, προκειμένου να συμμετάσχουν στις διαδικασίες και να καταθέσουν τις προτάσεις τους.