Αναβλήθηκαν για δεύτερη φορά σήμερα οι εκλογές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για την εκλογή των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης. >>>

Το πρυτανικό συμβούλιο του Ιδρύματος θα αποφασίσει αύριο, εάν τελικά θα κάνει την ερχόμενη εβδομάδα εκλογές με το σύστημα της «ηλεκτρονικής» ή της «επιστολικής» ψήφου.
Οι εκλογές αναβλήθηκαν και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Όπως ανακοινώθηκε από την διοίκηση του πανεπιστημίου, οι εκλογές στο Ίδρυμα, «δεν πραγματοποιήθηκαν διότι εμποδίστηκαν από μεγάλο αριθμό φοιτητών».
«Οι εκλογές θα επαναληφθούν, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νόμος και η σχετική προκήρυξη, αύριο, Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, κατά τις ώρες από 9.00 έως 17.00, στα αμφιθέατρα Α, Β, Γ και Δ της Θεολογικής Σχολής» αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.
Στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης όπου είχαν προγραμματιστεί για σήμερα εκλογές με «ηλεκτρονική» ψηφοφορία, η διαδικασία αναβλήθηκε λόγω τεχνικών προβλημάτων και θα επαναληφθεί πιθανότατα την ερχόμενη Δευτέρα.
Για αύριο, έχουν προγραμματιστεί εκλογές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο.