Επήλθε συμφωνία σε βασικούς άξονες για τα νέα μέτρα τόνισε σε δηλώσεις του εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο Φώτης Κουβέλης>>>


Υπήρξε συμφωνία σε βασικούς άξονες, υπάρχουν ζητήματα ακόμη σε εκκρεμότητα, θα αναζητηθεί η 4ετής επιμήκυνση, μένουν ελάχιστα ανοιχτά ζητήματα δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης εξερχόμενος του Μαξίμου μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
Αναφερόμενος στη ρήτρα αντικατάστασης την αποκάλεσε σημαντικό μέτρο, ενώ έκανε λόγο για συνολική διεκδίκηση της κυβέρνησης σε πολλαπλά πολιτικά επίπεδα. "Η αντιμετώπιση της τρόικας ξεκινά αυτές τις ημέρες, αλλά η συνολική διεκδίκηση θα γίνει σε πολλαπλά πολιτικά επίπεδα. Το πακέτο μέτρων θα είναι ενταγμένο σε συγκεκριμένο γενικότερο πλαίσιο ανάπτυξης" δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Στουρνάρας: Συμφωνήσαμε στα βασικά, έτοιμοι να παρουσιάσουμε τα μέτρα στην Τρόικα.
Ο υπουργός Οικονομικών σε δηλώσεις του τόνισε πως επήλθε συμφωνία μεταξύ των τριών πολιτικών αρχηγών και Δευτέρα θα παρουσιάσουν τα μέτρα στην Τρόικα, ενώ φαίνεται πως πλησιάζει ο στόχος της επιμήκυνσης για 3 χρόνια.
Να τονιστεί πως ήταν η τελευταία συνάντηση μεταξύ των πολιτικών αρχηγών. Πλέον το μόνο, που απομένει για την επικύρωση των μέτρων είναι η έγκρισή τους από την Τρόικα.