Το Καυτανζόγλειο ήταν -και πάλι- μπλε... Διψασμένοι οι φίλοι του Ηρακλή, έσπευσαν να παραβρεθούν στην "πρώτη" της ομάδας τους για τη νέα χρονιά και να συμπαρασταθούν σε έναν δικό τους άνθρωπο, έναν νεαρό φίλο του Ηρακλή που πρέπει να υποβληθεί σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση. >>>

Γι αυτό και μετά την πρώτη προπόνηση της ομάδας, ακολούθησε ένα φιλικό μεταξύ παλιών παικτών του Ηρακλή. Έτσι, οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να ξαναδούν μεγάλες δόξες των "γαλάζιων" να φορούν και πάλι τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και να μαγεύουν στο χορτάρι.
Ικανοποιημένος από την παρουσία των φίλων του Ηρακλή εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Στράντζαλης. Δήλωσε ότι η μεγάλη παρουσία του κόσμου στην σημερινή προπόνηση έστειλε το μήνυμα εκεί που έπρεπε, για να το δούν και αυτοί που θα αποφασίσουν για το μέλλον της ομάδας. 
"Ο κόσμος σήμερα μας έδωσε μεγάλη δύναμη. Θεωρώ ότι ο κοσμος με την παρουσία του έδειξε έμπρακτα ότι αυτήν η ομάδα ανήκει σε άλλη κατηγορία. Ελπίζω στο τέλος του πρωταθλήματος να έχουμε τον ίδιο και περισσότερο κόσμο για να πανυγηρίσουμε την άνοδο", είπε χαρακτηριστικά.
Mεταξύ των πολλών πανό που αναρτήθηκαν χθες στο Καυτανζόγλειο από τους οπαδούς του Ηρακλή, υπήρξαν και τρία που δημιούργησαν ιδιαίτερη αίσθηση εξαιτίας των όσων ανέγραφαν. Το πιο χαρακτηριστικό έγραφε "103 χρόνια εκτός κατεστημένου", ενώ επίσης ένα είχε μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. "Ο Ηρακλής είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν". Τέλος δεν έλειψε και το πανό που τονίζει "Κάτω η χούντα, ζήτω ο Ηρακλής". Yπήρχε και ένα μεγάλο πανό της "Αυτόνομης Θύρας 10", ακριβώς στο κέντρο της θύρας των επισήμων.