Έντεκα τραγουδιστές, σπουδαστές και απόφοιτοι μονωδίας της τάξης της σοπράνο Μαρίνας Βουλογιάννη συμμετείχαν στη φιλανθρωπική συναυλία στο Τελλόγλειο.  >>>


Στη συναυλία  παρουσιάστηκαν τραγούδια της Ρομαντικής Ευρώπης και το 50% των εσόδων διατέθηκε στα Παιδικά Χωριά SOS. 

Η συναυλία εντάσεται στο πλαίσιο των κυριακάτικων πρωινών με κλασική μουσική που συνεχίζει να διοργανώνει το Τελλόγλειο και πραγματοποίθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας. 



Οι τραγουδιστές Μιχάλης Αγγελιδάκης, Ελισάβετ Καριώτη, Ευτέρπη και Χριστίνα Κατσαμάτσα, Μαριάνθη - Ιππολύτη Κατσάρη, Βαρβάρα Μαυρίδου, Μαρία Πρέκα, Βλαδίμηρος και Γιώργος Σιαμέτης, Ελένη Χρονοπούλου και Δημήτρης Ψαθάς με συνοδεία στο πιάνο από τον Χρήστο Συγκούνη ερμήνευσαν δημοφιλείς γερμανικές, γαλλικές, ιταλικές και ισπανικές μελωδίες των σημαντικότερων συνθετών του είδους “Lied”. 



Το πρόγραμμα περιελάμβανε μεταξύ άλλων Lieder του F. Schubert, κύριου εκφραστή του είδους, όπως το “Gretchen am Spinnrade” και το “Das Lied der Mignon” σε ποίηση J. W. von Goethe, τραγούδια από τις συλλογές Winterreise και Schwanengesang, όπως επίσης γνωστά τραγούδια των R. Schumann (“In der Fremde” από την συλλογή τραγουδιών εργ.39), G. Mahler (“Erinnerung”), R. Strauss (Ach Lieb, ich muss nun scheiden) καθώς και μία μελωδία του W.A. Mozart.