Συνεχίζεται η έκθεση μαθητικών εργασιών της ειδικότητας Γραφικών Τεχνών του 8ου ΕΠΑ.Λ. Θεσσαλονίκης, με τίτλο "Γραφιστική στου Ευκλείδη", η οποία εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 27 Απριλίου, στον προθάλαμο της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου, στο Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. >>>


Η έκθεση περιλαμβάνει έργα σημερινών  και παλαιότερων μαθητών και  μαθητριών, τα οποία παρουσιάζονται σε αναφορά με τα μαθήματα που διδάσκονται στη διάρκεια των σπουδών τους.

Η ειδικότητα Γραφικών Τεχνών στο  κτίριο του ΕΥΚΛΕΙΔΗ έχει παράδοση σχεδόν 30 ετών. Πολλοί από τους μαθητές και μαθήτριες που αποφοίτησαν από την ειδικότητα συνέχισαν τις σπουδές τους σε ΙΕΚ,ΤΕΙ και Σχολές Καλών Τεχνών με πολύ καλά ποσοστά εισαγωγής και εργάζονται σε δημιουργικά γραφεία, διαφημιστικές εταιρίες, τυπογραφεία, τμήματα marketing εταιριών, στο χώρο της μόδας, στην εκπαίδευση, σε δικά τους δημιουργικά γραφεία ή σχετικές επιχειρήσεις ή γενικά σε επαγγέλματα με καλλιτεχνική βάση.  

Η έκθεση έχει σκοπό να αναδείξει  το έργο των μαθητών και των  μαθητριών της ειδικότητας Γραφικών Τεχνών του 8ου ΕΠΑ.Λ Θεσσαλονίκης, να ενημερώσει τους μαθητές, τους γονείς, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο για την ειδικότητα και να τονίσει το δημόσιο χαρακτήρα του σχολείου, ιδιαίτερα σε εποχές όπως η σημερινή. 

Η διάρκειά της είναι από 24 Απριλίου έως και 17 Μαίου.

Η έκθεση θα είναι επισκέψιμη:
Δευτέρα 9:00-14:00 και
Τρίτη-Παρασκευή 9:00-14:00 και 18:00-21:00.