Ξεκινάει σήμερα Σάββατο 17 και συνεχίζεται αύριο Κυριακή 18 Μαρτίου η διάθεση 100 τόνων πατάτας Νευροκοπίου από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Η διάθεση της πατάτας θα πραγματοποιηθεί στη >>>

δημοτική ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού και στη δημοτική κοινότητα Ευόσμου από τις 10 π.μ. – 2 μ.μ.

Συγκεκριμένα: για τη δημοτική ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού η διάθεση θα γίνει στον οδό Παπάγου, μπροστά από το 1ο Λύκειο Ελευθερίου Κορδελιού και για τη δημοτική ενότητα Ευόσμου επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου με προσέλευση από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Οι πατάτες θα διατεθούν στη χαμηλότερη τιμή των 0,25 λεπτών σε συσκευασίες των 20 κιλών, δηλαδή 5 ευρώ ο σάκος των 20 κιλών. Ανώτατο όριο παραγγελίας είναι τα 60 κιλά - δηλαδή 3 σάκοι. Η διανομή θα γίνει βάσει των υποβληθέντων αιτήσεων των δημοτών που πραγματοποιήθηκαν μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου (www.kordelio-evosmos.gr).

Και νέα διανομή την Τετάρτη

Λόγω της αυξημένης ζήτησης ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου προχώρησε σε νέα παραγγελία πατάτας, ορίζοντας νέα ημερομηνία καθώς και νέο χώρο διάθεσης των ποσοτήτων για την Τετάρτη 21 Μαρτίου. Θα διατεθούν άλλοι 50 τόνοι από τις 2 μ.μ. – 6 μ.μ. στα εξής σημεία: για τη δημοτική ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού στην οδό Μ. Αλεξάνδρου (δρόμος της λαϊκής αγοράς της Τρίτης) και για τη δημοτική ενότητα Ευόσμου στην οδό Ελευθερίας (πίσω από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ευόσμου).

…και νέα προϊόντα

Ο δήμος είναι αποφασισμένος να μοιράσει κι άλλα φθηνά προϊόντα στους πολίτες. Έτσι, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους παραγωγούς αγροτικών προϊόντων, κτηνοτρόφους και πτηνοτρόφους όλης της χώρας , προκειμένου να προχωρήσει σε μαζικές παραγγελίες χαμηλών τιμών για τους δημότες του.

Ο δήμος ζητά από τους παραγωγούς να καταθέσουν τις προσφορές τους στο email:dhmarxos@kordelio-evosmos.gr ή στο Fax 2310706091 για τα εξής είδη: αλεύρι, ρύζι, λάδι, όσπρια (φασόλια, ρεβίθια, φακές), κατσίκια και αυγά.