Διαμαρτυρήθηκε για την κατάσταση στις οδούς Μοναστηρίου και Γιαννιτσών, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, αλλά... το δίκιο του δεν το βρήκε, όπως παραδέχεται. Η περιοχή έχει γίνει >>>
στέκι πεζοδρομιακής πορνείας, οι κάτοικοι ασφυκτιούν, αλλά τα μέτρα που λαμβάνονται είναι λίγα.


"Υπάρχει, όντως, υπαίθρια πεζοδρομιακού τύπου πορνεία, όλων των φυλών όλων των φύλων και ο νοων νοείτο. Όταν αυτό γίνεται έξω απο τα μαγαζιά και κάτω από τα σπίτια δεν μπορεί να γίνει κοινωνικά αποδεκτό. Έχουμε κάνει διαμαρτυρίες προς πάσα κατεύθυνση. Ζητήσαμε μέτρα απο την αστυνομία τα οποία είναι αλήθεια ελήφθησαν προσωρινά, για να μειωθεί το φαινόμενο αλλά όχι για να εξαλειφθεί. Τώρα στην ίδια περιοχή και λίγο πιο κάτω είχαμε ακόμη και κλόπες πετρελαίου απο σχολεία της περιοχής Δενδροποτάμου"!

Όπως παραδέχεται ο δήμαρχος, στην ίδια περιοχή του Δενδροποτάμου καλά κρατεί "η εμπορία και η διακίνησής ναρκωτικών. Ευθύνη για την γκετοποιήση της περιοχής αυτής έχουν όλες οι ηγεσίες των πολιτικών παρατάξεων, αλλά και της αστυνομίας, Δεν μπορεί το Αστυνομικό Μέγαρο να χωρίζεται απο ενα δρόμο με την περιοχή του Δενδροποτάμου και η περιοχή αυτή να χει μετατραπεί σε γκέτο".
Βαγγέλης Κοκολάκος

Διαβάστε ακόμη:


Κάτοικοι Μοναστηρίου: Περπατάμε για τα σπίτια μας και μας ρωτούν πόσο πάει!