O Λάζλο Μπόλονι θέλει να τιμήσει το διετές συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, όπως διαρρέεται κατηγορηματικά από το περιβάλλον του. >>>
O ίδιος ο Ρουμάνος τεχνικός, είναι δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση τις τελευταίες μέρες, διότι πέρασε προς τα έξω ότι ψάχνει τρόπο αποχώρησης και εκλήφθησαν από πολλούς ως έμμεσος εκβιασμός στον ΠΑΟΚ τα όσα είπε μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα.
Όσοι γνωρίζουν καλά τον Μπόλονι χρεώνουν την συμπεριφορά του στον εκρηκτικό, οξύθυμο και ηγετικό χαρακτήρα του και στην διάθεσή του για παρέμβαση στα πολλά κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου, που τον οδηγεί σε υπερβολικές μερικές φορές δηλώσεις με υψηλούς προσωπικούς τόνους, τους οποίους χρησιμοποιεί για να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερο το ακροατήριό του.
Εφόσον είχε πραγματικά διάθεση αποχώρησης, τονίζουν, θα το είχε κάνει ήδη εκμεταλλευόμενος την ρήτρα του συμβολαίου του, αφού σαφώς και διαθέτει την οικονομική δυνατότητα καταβολής των 300.000 ευρώ που απαιτούνται για την μονομερή καταγγελία του συμβολαίου του. Θα μπορούσε να το είχε κάνει από τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά απέρριψε την πρόταση των 3,5 εκατ. ευρώ από ομάδα του Κατάρ.
Ισχυρίζονται, πως πιστεύει στην δουλειά του στον ΠΑΟΚ και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ενέκρινε την αποχώρηση των Βιεϊρίνια και Κοντρέρας και προώθησε μια πλειάδα νέων παικτών, κάτι που δεν έκανε κανένας προκάτοχός του σε τόσο μεγάλο βαθμό.
Τέλος, υπενθυμίζουν ότι δεν έχει καμία διάθεση αποχώρησης ούτε για το ερχόμενο καλοκαίρι. Θα φύγει μόνο εάν αισθανθεί, ότι δεν γίνονται σεβαστές από τον σύλλογο οι απόψεις του και η δουλειά του.