aris_xanthi_0_0_20111002_01Ήταν για 20 λεπτά Άρης. Κι έπειτα, τα τεράστια προβλήματά του φάνηκαν μέσα στο γήπεδο… Στο παιχνίδι με την Ξάνθη, οι Θεσσαλονικείς το μόνο που κατάφεραν ήταν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας. Επί 70 λεπτά δεν κατάφεραν παρά …

δύο καρφωτές κεφαλιές στο χορτάρι με την… ελπίδα, ο τερματοφύλακας της Ξάνθης να κάνει το λάθος…

Ο Άρης προβλημάτισε καθώς, για τρίτη αγωνιστική μένει χωρίς νίκη. Επιθετικά έδειξε ελάχιστα πράγματα, με τον Καστίγιο καλά μπλοκαρισμένο, να μην μπορεί να ελευθερωθεί. Οι υπόλοιποι του κέντρου και της επίθεσης, πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Όσο για την άμυνα, δούλευαν πολύ καλά οι κεντρικοί αμυντικοί (ειδικά ο Λαζαρίδης), αλλά οι πλάγιοι, απλά, δεν υπήρχαν. Ειδικά ο Νέτο ήταν πηγή κινδύνων…

Η Ξάνθη, όταν ξεπέρασε το πρώτο 20λεπτο, άρχισε να βγαίνει δειλά – δειλά, στην επίθεση. Στο δεύτερο μέρος, που κατάλαβε τι γινόταν, βγήκε στην επίθεση, δημιούργησε ευκαιρίες και, ειδικά από την πλευρά του Νέτο, έστηνε… πάρτι.

Το θετικό για τους γηπεδούχους ήταν ότι βρήκε τον… αντι-Σηφάκη: Ο Βελλίδης ήταν ιδιαίτερα σταθερός, με πάρα πολύ  καλές τοποθετήσεις μέσα στο γήπεδο. Το αρνητικό, η πρώτη κόκκινη κάρτα του Καστίγιο.

Η ταυτότητα του παιχνιδιού:

Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Διαιτητής/Βοηθοί: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)/ Κωσταράς (Αιτ/νίας), Ποντίκης (Πρέβεζας)

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Παππάς (Αθηνών)/ Τσορτανίδης (Αχαΐας)

Άρης (Τσιώλης): Βελλίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας, Μίσελ (46' Πορτίγια), Καστίγιο, Φατί, Ντικό (46' Τόχα), Καπετάνος, Λαζαρίδης, Γιάκομπ (69' Ακόστα), Ουμπίδες.

Skoda Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιανί, Μπέρτος, Εντιμάρ, Σταθάκης, Στάσιακ, Ντάνι, Ντίκα, Πόι, Καζάκης (73' Σουάνης), Μαρσελίνιο (62' Βλαχοδήμος), Μάνταλος (73' Μαρκόφσκι).

Κίτρινες κάρτες:  Φατί (22', Άρης), Παπαζαχαρίας (45', Άρης), Καστίγιο (45+2', Άρης), Πορτίγια (92' Άρης)-Ντίκα (13', Skoda Ξάνθη), Μάνταλος (42', Skoda Ξάνθη), Καζάκης (45+4', Skoda Ξάνθη), Μαρσελίνιο (50', Skoda Ξάνθη)

Κόκκινη κάρτα: Καστίγιο (83', Άρης)