kalamaria_agrotikosΆδοξα τέλειωσε ο φιλικός αγώνας του Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον Αγροτικό Αστέρα που δεν ολοκληρώθηε ποτέ, καθώς διακόπηκε στο 55΄περίπου. Αιτία ήταν τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν…

στην κερκίδα ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων. Μάλιστα ένας από αυτούς μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο με εγκεφαλική διάσειση. Επεισόδιο έγινε επίσης, και από παράγοντες του ΑΠόλλωνα σε βάρος του παίκτη του Αστέρα Τσουκαλίδη, όπως καταγγέλλει ο Αγροτικός.
Για την ιστορία, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ του Πλατάκη (4΄).


Η ανακοίνωση του Αγροτικού:
Η ανακοίνωση του Αγροτικού που αναφέρει λεπτομερώς όλα όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Καλαμαριάς:
«Σκηνές απείρου "κάλλους" διαδραματίστηκαν στο κάθε άλλο παρά φιλικό ματς του Αγροτικού Αστέρα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, το οποίο διακόπηκε άδοξα στο 10ο λεπτό της επανάληψης. Ανεγκέφαλοι οπαδοί του Απόλλωνα προπηλάκιζαν και εξύβριζαν από το πρώτο κιόλας λεπτό τους φιλάθλους του Αγροτικού Αστέρα, που είχαν μεταβεί στο γήπεδο της Καλαμαριάς, για να παρακολουθήσουν την ομάδα τους.
Δυστυχώς, όμως, οι δήθεν φίλαθλοι του Απόλλωνα δεν αρκέστηκαν σε αυτά, αλλά απέδειξαν τη βιαιότητα, το αδίστακτο του χαρακτήρα τους και την αποτρόπαιη συμπεριφορά τους εμπράκτως, χτυπώντας ανελέητα όσους από τους άτυχους φίλους του Αστέρα βρέθηκαν στις κερκίδες. Μάλιστα ένας εξ αυτών διεκομίσθει με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο με εγκεφαλική διάσειση. Την ίδια μοίρα είχαν και οι ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα, ιδιαίτερα ο Γιώργος Τσουκαλίδης, που εισέπραξαν το μένος και την κακία ανθρώπων, που βρίσκονταν εντός του αγωνιστικού χώρου τη στιγμή του αγώνα.
Είναι πραγματικά άξιο απορίας εν έτει 2011 πώς υπάρχουν ακόμα ομάδες, που ανέχονται επίδοξους εγκληματίες, που δε διστάζουν να στείλουν ανθρώπους στο νοσοκομείο, κατά τη διάρκεια ...φιλικού αγώνα. Το πλέον παράδοξο είναι, ότι ο Απόλλων Καλαμαριάς κέρδιζε 1-0 την ώρα, που οι "φίλαθλοί" του επιτίθεντο σε ποδοσφαιριστές και φιλάθλους του Αγροτικού Αστέρα.
Η Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα, μετά από αυτήν την εν ψυχρώ επίθεση, επιθυμεί να δώσει πολλά συγχαρητήρια στη Διοίκηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς για την ...άψογη διεξαγωγή του σημερινού "φιλικού". Μπράβο σας κύριοι!!!»


από τον www.baladoros.com