bakagioko_01Δύο μέρες πριν μάθει αν θα αγωνίζεται στην Super League ο Ηρακλής ήρθε σε συμφωνία με τους Σιλβέν Μονσορό και Μαμαντού Μπαγκαγιόκο. Αμφότεροι αναμένονται το βράδυ σήμερα (Πέμπτη 01/09) να βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη για …

να περάσουνε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η απόκτησή τους.

Όλα αυτά σε μία μέρα όπου η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής μετά τον Στέλιο Ηλιάδη ήρθε σε συμφωνία και με τον Γιώργο Κυριαζή για την παραμονή του στο ρόστερ της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Όσον αφορά τον Μονσορό η περίπτωσή του από το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι αλήθεια ότι εξελίχθηκε σε σίριαλ όσον αφορά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του σε αντίθεση με τον Σεντρίκ Φιορέ που ναυάγησε οριστικά.

Όσον αφορά δε για τον Μπαγκαγιόκο ο 32χρονος κεντρικός επιθετικός που γεννήθηκε στο Παρίσι αξίζει να σημειωθεί ότι βρέθηκε τα προηγούμενα 24ωρα πολύ κοντά στον ΠΑΣ Γιάννενα.

Ο Μπαγκαγιόκο που αν και γεννημένος στο Παρίσι είναι 15 φορές διεθνής με την Εθνική του Μάλι έχοντας πετύχει και 11 γκολ την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην γαλλική Νις έχοντας σε 28 παιχνίδια ένα γκολ.