djeko_man_city_totenam_mc_1_5_20110828_01Διασυρμός για την Τότεναμ, μέσα στο γήπεδό της! Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europaleague, αντιμετώπισε, σήμερα, την Μάντσεστερ Σίτι και εισέπραξε… τάληρο!

 

Μάλιστα, τα τέσσερα από τα πέντε γκολ πέτυχε ο κύριος που βλέπετε στη φωτογραφία: Ο Έντιν Τζέκο, που… έκανε τη διαφορά. Το άλλο γκολ της Σίτι σκόραρε ο Σέρτζιο Αγκουέρο, ενώ το γκολ της τιμής για τα σπηρούνια πέτυχε ο Γιουνίς Καμπούλ.

Η Τότεναμ σε αυτό το παιχνίδι ήταν μια ομάδα με κενά… παντού: στο κέντρο, στην επίθεση, αλλά ειδικά στην άμυνα. Κι αυτό φαίνεται από τα γκολ της αναμέτρησης: Η Τότεναμ τα δέχτηκε με κάθε τρόπο: Μέσα από την περιοχή, έξω από την περιοχή, με σουτ, με κεφαλιά, με διείσδυση. Στην δε επίθεση ο Κράουντς άδικα περίμενε το… ριμπάουντ.

Τέτοια Τότεναμ να βρει κι ο ΠΑΟΚ και τι άλλο θα θέλει. Μη ξεγελαστεί, μόνον και πιστέψει ότι την έχει του χεριού της. Η διαφορά ποιότητας του Αγγλικού με το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι χαώδης. Και μη βιαστούν κάποιοι να αρχίσουν τις συγκρίσεις με την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Στην Ισπανία υπάρχουν μία ομάδα, άλλες τέσσερις και… τέρμα. Στην Αγγλία υπάρχουν τρεις, άλλες δέκα και τα λιμά. Κι η Τότεναμ, σίγουρα, δεν είναι στα λιμά…