ert---ktirio-thumb-largeΑκριβώς 10 μέρες μετά τον κυβερνητικό ανασχηματισμό και στο Ραδιομέγαρο περιμένουν νέα για τον υπουργό που θα αναλάβει τα καθήκοντα και τις εκκρεμότητες που άφησε πίσω του ο Τηλέμαχος Χυτήρης. >>>

Από τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή - που η αλήθεια είναι ότι έχει καθυστερήσει - μέχρι το τι θα γίνει με το νέο businnes plan της ΕΡΤ που είχε εξαγγείλει ο προηγούμενος υπεύθυνος για θέματα ΕΡΤ, αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι με τους συμβασιούχους, είναι θέματα που παραμένουν ανοιχτά, έως ότου οριστεί νέος υπεύθυνος για τη κεντρική διαχείριση τους.

Οι επόμενες μέρες θεωρούνται καθοριστικής σημασίας για το τι θα... δούμε του χρόνου στην ΕΡΤ, όχι μόνο σε ό,τι αφορά εκπομπές και πρόγραμμα, αλλά και σε ό,τι αφορά τη σύσταση και τη λειτουργία της.

Ας σημειωθεί, ότι για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, σχεδόν καμία εκπομπή δεν έχει πάρει το "πράσινο φως" για τη συνέχιση της, ενώ θέματα όπως η συρρίκνωση καναλιών της δημόσιας τηλεόρασης, αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού, θα συζητηθούν εκ νέου με τον νέο πολιτικό προϊστάμενο, όποτε αυτός οριστεί.


από το www.golema.gr