[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ακριβό και.. παράνομο το πετρέλαιο

Σωρεία παραβάσεων βεβαίωσαν σήμερα, πρώτη ημέρα της διανομής του πετρελαίου θέρμανσης, τα συνεργεία της διεύθυνσης εμπορίου της νομαρχίας Θεσσαλονίκης. Πολλοί οδηγοί βυτιοφόρων δεν προχώρησαν στις απαραίτητες από το νόμο ογκομετρήσεις των δεξαμενών ενώ κάποιοι άλλοι κατελήφθησαν να μην έχουν αεορδιαχωριστή στο βυτίο τους.
Συνεργείο της διεύθυνσης εμπορίου της νομαρχίας Θεσσαλονίκης, το οποίο διενεργεί ελέγχοθυς σε βυτία υγρών καυσίμων, διαπίστωσε αρκετές παραβάσεις. Δεν υπήρξε, όμως, όλη μέρα χθες, επίσημη ανακοίνωση από τη νομαρχία Θεσσαλονίκης, αντίθετα, προβλήθηκε ιδιαίτερα από το γραφείο τύπου της Νομαρχίας, η συνάντηση του νομάρχη, Π. Ψωμιάδη, με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Καρατζαφέρη.
Οι περισσότερες παραβάσεις,πάντως, αφορούσαν την ογκομέτρηση, την οποία οι διανομείς απέφευγαν να κάνουν.
Όσον αφορά στην απαγόρευση της ύπαρξης των διπλών σωληνώσεων στα βυτιοφόρα βάσει αγορανομικής διάταξης η οποία τελεί υπό παράταση από τον Άυγουστο, οι επικεφαλής των συνεργείων ενημερώνουν τους οδηγούς των βυτίων.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]