Μια επικείμενη παρουσία του υφυπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας και Θράκης Κ. Γκιουλέκα, έβαλε σε σκέψεις αρκετούς.
Ο κ. Γκιουλέκας πρόκειται να είναι ένας από τους συμμετέχοντες ως ομιλητής στην έκθεση «Νυρεμβέργη: Η Δίκη που άλλαξε την Ιστορία». Καθώς η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Καλαμαριάς, αρχικά ουδείς φαίνεται να προβληματίζεται. Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης σε Μακεδονία και Θράκη είναι ο κ. Γκιουλέκας, η σχέση του με την ιστορία είναι γνωστή, άρα, τι ποιο σύνηθες να... συμβεί (που λέει κι ο Ευαγγελάτος) και να χαιρετίσει με μια σύντομη ομιλία ο υφυπουργός.
Οι σκέψεις μπήκαν σε μερικούς όταν είδαν τους διοργανωτές: Την έκθεση οργανώνει ο Σύνδεσμος Ελληνορωσικής Φιλίας, σε συνεργασία με το Ρωσικό Κέντρο Ιστορικής Μνήμης, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμαριάς... Κι έγιναν εντονότερες (οι σκέψεις) όταν διαπιστώθηκε ότι ένας άλλος επίσημος που θα χαιρετίσει, είναι ο γενικός πρόξενος της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη, Βλαντιμίρ Μπρέντνεφ.
Τα μυαλά κάποιων άρχισαν να παίρνουν περίεργες στροφές: Τι γυρεύει εκπρόσωπος της κυβέρνησης δίπλα - δίπλα στον εκπρόσωπο της Ρωσίας στην πόλη; Μήπως αυτή η παρουσία σημαίνει κάτι άλλο;
Το σίγουρο είναι ότι η παρουσία του υφυπουργού Μακ-Θρακ σε αυτήν την εκδήλωση δεν είναι άγνωστη στο Μαξίμου...

Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.