Ο Πανιώνιος παρουσιάστηκε απόλυτα αποφασισμένος στο κλειστό της Γλυφάδας και με επιβλητική εμφάνιση επικράτησε του Ηρακλή με 103-77, σε αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της GBL, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την παραμονή.
Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Νέιτ Γουότσον και Μπράντον Τέιλορ με 16 πόντους ενώ για τον Ηρακλή ο Δημήτρης Μωραϊτης είχε 15 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 28-20, 51-42, 80-53, 103-77
Διαιτητές: Παπαπέτρου-Σκανδαλάκης-Μαγκλογιάννης (Κυρτάτας-Βογιατζάκη)
Οι συνθέσεις:
Πανιώνιος (Μάρκοβιτς): Γουάτσον 16, Λέμον 12 (1), Τόμασον 4, Κρούζερ 11 (1), Γκίκας 7, Τέιλορ 16 (4), Τσαλμπούρης 13 (1), Λούις 9 (1), Γόντικας 4, Πατρίκης 2, Νικολαΐδης 9 (1), Οικονομόπουλος
Ηρακλής(Λούκιτς): Φάντερμπερκ 4, Τσιακμάς 13 (4), Μωραΐτης 15 (2), Γουέαρ 8, Έντλερ-Ντέιβις 5 (1), Ντάρκο-Κέλι 7 (1), Σεγκού 5 (1), Σμιθ 8, Σίλας 7 (1)

Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.