Ανακοινώθηκε, πριν από λίγο, από τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη οι «αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα» όπως -καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους- ονομάστηκε αυτός ο μίνι ανασχηματισμός.
Ο Ευάγγελος Τουρνάς ανέλαβε στη θέση του Γιάννη Κεφαλογιάννη στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, ενώ στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ο Μαργαρίτης Σχοινάς στη θέση του Κώστα Τσιάρα. Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης αναλαμβάνει και ο Μακάριος Λαζαρίδης.
Δεν υπήρξε αντικατάσταση για τον Δημήτρη Βαρτζόπουλο. Όπως ανακοινώθηκε, το κενό του πρώην υφυπουργού Υγείας θα καλυφθεί διοικητικά.
Προς το παρόν δεν υπάρχει θέμα με τις βουλευτικές έδρες όσων παραιτήθηκαν, αλλά αναμένεται ότι αυτό θα αλλάξει καθώς ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει, ήδη, δεχτεί πιέσεις να παραδώσει την έδρα του.
Από την άλλη πλευρά, τίθεται θέμα με τον γραμματέα του κυβερνώντος κόμματος Κώστα Σκρέκα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παραιτηθεί και αυτός μέσα στις επόμενες ημέρες (ίσως το Σαββατοκύριακο). Στελέχη της ΝΔ επισήμαναν ότι δεν είναι δυνατό το κόμμα να προχωρήσει στο συνέδριο με τον κ. Σκρέκα να ενέχεται, με τον όποιο τρόπο, στη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.