Παρελθόν αποτελεί ο Γιούρι Ζντοβτς από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, μετά το αρνητικό διάστημα που πέρασε η ομάδα κυρίως μέσα στο 2026. Η βαριά ήττα από την ΑΕΚ και η «άσχημη» εικόνα στον ημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως αποτέλεσαν την κορύφωση της κρίσης, οδηγώντας την ΚΑΕ στην απόφαση για αλλαγή ηγεσίας. Ο Σλοβένος τεχνικός ενημερώθηκε από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Nίκο Μπουντούρη, για την απόφαση, ενώ προσωρινά τον Ζντοβτς θα αντικαταστήσει ο βοηθός προπονητής Παντελής Μπούτσκος. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ καλείται να βρει άμεσα τον διάδοχο, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Ολυμπιακό στις 8 Μαρτίου στις 13:00, με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη και συγκεντρωμένη στη συνέχεια της σεζόν.
(c)salonicanews

Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.