Για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα των Τεμπών, με τα αιτήματα εκταφής των συγγενών των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας σχολίασε με ανάρτησή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος.Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, παρομοίασε την κατάσταση με αρχαία τραγωδία, στην οποία πάντοτε στο τέλος επέρχεται η κάθαρση, σύμφωνα με την αρχαία Ελληνική Μυθολογία.
H ανάρτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου:
Όποιοι παριστάνουν τον Κρέοντα ως προς την ( εκ ) ταφή των νεκρών, ας σκεφτούν το ταχύτερο ότι όλα τελούνται στο πλαίσιο μιας τραγωδίας η οποία δεν τελειώνει αν δεν επέλθει κάθαρση.

Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.