Δεκτές έκανε τις ενστάσεις το εκλογοδικείο κατά τριών βουλευτών των Σπαρτιατών, Βασίλη Στίγκα, Πέτρου Δημητριάδη και Αλέξανδρου Ζερβέα οι οποίοι χάνουν πλέον το αξίωμα τους.
Μάλιστα το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς ότι το κόμμα εξαπάτησε τους εκλογείς, καθώς υποκρυπτόμενος αρχηγός του ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Σύμφωνα με την απόφαση «ενόψει της φύσης της συγκεκριμένης εκλογικής παράβασης που συνίσταται σε εξαπάτηση των εκλογέων με συμμετοχή στις εκλογές πολιτικού κόμματος με υποκρυπτόμενο αρχηγό σε όλη την επικράτεια η επανάληψη της ψηφοφορίας στη συγκεκριμένες εκλογικές περιφέρειες καθίσταται περιττή», κατά συνέπεια δεν αντικαθίστανται οι τρεις βουλευτές από αναπληρωματικούς και το κοινοβούλιο συνεχίζει τη λειτουργία του με 297 βουλευτές.
Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.