Συνελήφθη 36χρονη στην ανατολική Θεσσαλονίκη για παράβαση της νομοθεσίας προστασίας του περιβάλλοντος. Σύμφωνα με την αστυνομία, είχε τοποθετήσει πλαστικό σωλήνα αποχέτευσης που έστελνε τα λύματα από το σπίτι της σε μικρό ποτάμι που εκβάλλει στο Θερμαϊκό.
Η αστυνομία έκανε έρευνα μετά από καταγγελία και βρήκε τον παράνομο αγωγό, τοποθετημένο μέσα στο έδαφος.
Εις βάρος της 36χρονης ημεδαπής σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά την προστασία του περιβάλλοντος από τους Αστυνομικούς του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης.
Η σχετική δικογραφία, θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.