Το αργότερο μετά το Πάσχα θα δοθεί προς χρήση το πάρκινγκ στη Νέα Ελβετία, δίπλα στον τερματικό σταθμό του Μετρό Θεσσαλονίκης. Την ανακοίνωση έκανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Σύμφωνα με το δήμαρχο η παράδοση καθυστέρησε λόγω των βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών. «Η πρόβλεψη του καιρού μάς δίνει τη δυνατότητα Μεγάλη Τετάρτη - Μεγάλη Πέμπτη να προχωρήσουμε στην ασφαλτόστρωση, να γίνει και ο ηλεκτροφωτισμός. Μεγάλη Εβδομάδα ή αμέσως μετά το Πάσχα θα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε σε χρήση τον χώρο» συμπλήρωσε και χαρακτήρισε το έργο «μία ανάσα για το πρόβλημα της στάθμευσης στην περιοχή».
Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.