Τρία πακέτα με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, εντόπισαν χθες το μεσημέρι στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου Κ9 «Μπόμπερ» καθώς και στελεχών του Α’ Τελωνείου Θεσσαλονίκης.
Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν στο πλαίσιο των εκτεταμένων ελέγχων που διενεργούνται σε εμπορευματοκιβώτια εντός του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων (Σ.ΕΜΠΟ.) στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, Βρέθηκαν κρυμμένα στους ψυκτικούς μηχανισμούς ενός εμπορευματοκιβωτίου.
Το συνολικό βάρος των τριών πακέτων ήταν τρία κιλά και 245 γραμμάρια. Η αξία της ποσότητας ναρκωτικών υπολογίζεται σε 16.500 ευρώ.
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης το οποίο και διενεργεί την προανάκριση, κατάσχεσε την ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών και το εμπορευματοκιβώτιο ως μέσο μεταφοράς, στο οποίο πρόκειται να ακολουθήσει έλεγχος από αυτοκινούμενη μονάδα Χ-ray του Α' Τελωνείου Θεσσαλονίκης, καθώς και φυσικός έλεγχος.
Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.