«Γέφυρα ζωής» στήθηκε το πρωί στη Θεσσαλονίκη για τη διακομιδή βρέφους 5 μηνών σε νοσοκομείο που υπέστη ανακοπή.
Συνοδεία δικυκλιστών αστυνομικών που άνοιγαν το δρόμο σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το βρέφος - που έπρεπε να διακομιστεί άμεσα - μεταφέρθηκε μέσα σε 6 λεπτά από τη Νεάπολη στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο, όπου παραλήφθηκε από τους γιατρούς.
Το αγοράκι διασωληνώθηκε στο σημείο και ανατάχθηκε σύμφωνα με τα Πρωτόκολλα Κ.Α.Ρ.Π Α από τη διασωστική ομάδα του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκη
Η επείγουσα διακομιδή ξεκίνησε στις 8.49 το πρωί ενώ το ασθενοφόρο έφτασε στις 8.55 στο νοσοκομείο, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία.
Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.