Εισβολή με... βαρριοπούλα από τρία άτομα (έναν άνδρα και μία γυναίκα) στο γραφείο του βουλευτή Β Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Φάνη Παππά σημειώθηκε πριν από λίγο κι ενώ το πολιτικό γραφείο ήταν κλειστό.
Σε βίντεο κλειστού κυκλώματος ασφαλείας απεικονίζεται νεαρός με βαριοπούλα να κατεδαφίζει την πόρτα της εισόδου και, στη συνέχεια, να εισβάλει στο εσωτερικό συνοδευόμενος από δύο νεαρές γυναίκες. Οι τρεις τους, μέσα στο γραφείο, σπάνε ό,τι βρίσκουν πάνω στα γραφεία, καθώς κι έναν διαχωριστικό υαλοπίνακα και, στη συνέχεια, αποχωρούν.
Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.