Συνεχίζονται, με εντατικούς ρυθμούς, οι έλεγχοι κομίστρου από τους 120 ελεγκτές του ΟΑΣΘ, σε όλες τις λεωφορειακές γραμμές. Μόνο τον Ιανουάριο, διενεργήθηκαν περίπου 22.000 έλεγχοι με στόχο τη μείωση της εισιτηριοδιαφυγής.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του οργανισμού, «καθώς συνεχίζεται η μετάβαση σε νέο σύστημα κομίστρου, ο ΟΑΣΘ απευθύνει για μία ακόμα φορά έκκληση προς τους επιβάτες, να προμηθεύονται εισιτήρια πριν την άνοδό τους στα λεωφορεία».
Τα εισιτήρια μπορεί κάποιος να τα βρει στα 16 εκδοτήρια του Οργανισμού και σε 750 σημεία λιανικής πώλησης, σε ολόκληρη την περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης.
Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.