Σιγά-σιγά το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας διαμορφώνεται για τον ΠΑΟΚ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων που θα είναι οι αναμετρήσεις για το Β’ Προκριματικό Γύρο του UEFA Champions League το τελευταίο δεκαήμερο του Ιούλη.
Οι «ασπρόμαυροι», όπως ενημέρωσαν με ανάρτησή τους στα Social Media, έκλεισαν φιλικό και με την Ουνιόν Ζιλουάζ για τις 13 Ιουλίου (17:00 ώρα Ελλάδας). Φιλικό το οποίο θα πραγματοποιηθεί επί ολλανδικού εδάφους, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να βρίσκεται στο Χορστ από τη 1 μέχρι τις 15 του μήνα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Λίγες ημέρες νωρίτερα, οι Θεσσαλονικείς θα τεθούν αντιμέτωποι με την ΑΕΚ Λάρνακας (3/7, 19:00 ώρα Ελλάδας) και με την Γκενκ (10 Ιουλίου, επίσης 19:00 ώρα Ελλάδας).
Υπενθυμίζεται πως το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ θα συγκεντρωθεί για πρώτη φορά για τη σεζόν 2024-25 στη Νέα Μεσημβρία στις 20 Ιουνίου και θα ξεκινήσει προπονήσεις, πριν την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.