Οι ΜΕΛΙSSES προσθέτουν ακόμα μία μεγάλη επιτυχία στην πλούσια μουσική τους πορεία, καθώς το νέο τους single «Μοναχική Καρδιά», που κυκλοφορεί από την Panik Records, καταγράφει σαρωτική πορεία στις streaming πλατφόρμες και το YouTube από τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του.
Σε 48 ώρες από την κυκλοφορία του (Δευτέρα 27 Μαΐου), το «Μοναχική Καρδιά» ξεπέρασε τα 200.000 streams στο Spotify ενώ πλέον, μέσα σε 5 ημέρες, μετρά πάνω από μισό εκατομμύριο streams.
Ταυτόχρονα, είναι no1 και εξώφυλλο στη Spotify playlist «New Music Friday» με τις πιο εμπορικές νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας, ενώ παραμένει επί μακρόν στο no1 του ελληνικού iTunes Top 100 chart. 
Μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα των 5 πρώτων ημερών κυκλοφορίας, το music video του «Μοναχική Καρδιά» εκτοξεύτηκε και παραμένει σταθερά στο no1 των γενικών τάσεων του YouTube. 
Παράλληλα, οι MEΛΙSSES ετοιμάζονται  πυρετωδώς για τη φετινή καλοκαιρινή περιοδεία τους ανά την Ελλάδα, με τίτλο «Για Όλα Ικανοί». Golden guest θα είναι η Έλενα Παπαρίζου και guest η Marseaux.