Δεν έχει τέλος αυτή η ιστορία... Την επίθεση σε βάρος 22χρονου Αλβανού ταχυμεταφορέα φαγητού που είχε οπαδικά κίνητρα εξιχνίασε η Αστυνομία, προχωρώντας στη σύλληψη 20χρονου.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες το απόγευμα άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλα φορώντας κράνη και μπλούζες με διακριτικά αθλητικού συλλόγου της Θεσσαλονίκης(πληροφορίες αναφέρουν ότι φορούσαν ρούχα με διακριτικά του Άρη), προσέγγισαν τον παθόντα που κινούνταν σε δρόμο της Τούμπας και αφού τον ακινητοποίησαν, τον εξύβρισαν, τον απείλησαν λεκτικά αλλά και με αιχμηρό αντικείμενο, ενώ στη συνέχεια τον χτύπησαν. 
Επιπρόσθετα, προέκυψε ότι, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δέχθηκε απειλητικά μηνύματα με αθλητικό υπόβαθρο. Κάτοχος του προφίλ από το οποίο απεστάλησαν, διαπιστώθηκε ήταν ο  20χρονος άντρας, ο οποίος συμμετείχε και στην επίθεση, οπότε συνελήφθη.
Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων δραστών.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε για τα αδικήματα της σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και της παράβασης της νομοθεσίας που αφορά σε αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.