Έργα πραγματοποιούνται σε έξι σημεία του οδικού δικτύου της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικά:

Στη Συνδετήρια οδό προς το αεροδρόμιο “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” (οδός Προφήτη Ηλία - Αεροδρόμιο “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”)  πραγματοποιούνται εργασίες αποκατάστασης των βλαβών του οδοστρώματος έως και την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024, από τις 07.30 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.  Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο αριστερό ρεύμα του κλάδου εισόδου στην Ε.Ο. Μουδανιών – Θεσσαλονίκης (κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη), σε μήκος 500μ. από την αρχή του κλάδου εισόδου στην Ε.Ο. Μουδανίων – Θεσσαλονίκης (κατεύθυνση προς Μουδανιά), από κινητά συνεργεία, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας.

Επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης κατεστραμμένων μεταλλικών στηθαίων στο δεξιό έρεισμα της οδού με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, έως και την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, από τις 07:30 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, στις εξής θέσεις:
1. στη Χ.Θ.54+600,
2. στη Χ.Θ.43+400,
3. στη Χ.Θ.41+500,
4. στη Χ.Θ.40+000
Οι εργασίες θα εκτελεστούν από κινητά συνεργεία στα στηθαία ασφαλείας της οδού, με αποκλεισμό τμηματικά της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας. 

Επί της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού από φερτά υλικά και αυτοφυή βλάστηση επί των διαχωριστικών στηθαίων (μεταλλικών και σκυροδέματος) και των ρείθρων  έως και την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, από τις 07:30 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας της οδού, από τη Χ.Θ.40+000 έως τη Χ.Θ.47+000 στην κατεύθυνση προς τα Ν. Μουδανιά. Οι εργασίες θα εκτελεστούν από κινητά συνεργεία στα διαχωριστικά στηθαία, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας τμηματικά. 

Στην εθνική οδό 16 Θεσσαλονίκης- Αρναίας πραγματοποιούνται εργασίες κοπής πρασίνου επί των ερεισμάτων, δεξιά των οδών, με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας, ανά κατεύθυνση έως και την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024, από τις 6.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Οι εργασίες θα γίνουν τμηματικά, ως εξής: 
1. Στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης-Αρναίας, από τα όρια Ν. Χαλκιδικής, από τη Χ.Θ.32+000-Αγ.Πρόδρομος-Αρναία-Παλαιοχώρι έως τη Χ.Θ.77+900 (συμπεριλαμβανόμενου του ισόπεδου κόμβου Παλαιοχωρίου).
2. Στη Ν.Ε.Ο. – Παράκαμψη Αρναίας, από τη Χ.Θ.0+000 έως τη Χ.Θ. 5+000, στη διασταύρωση με την Ε.Ο. Αρναίας-Παλαιοχωρίου και από τη Χ.Θ. 0+000 έως τη Χ.Θ. 2+954 (Συνδετήρια Οδός Μ. Παναγιά).
Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των παραπάνω οδικών τμημάτων για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.

Στην 4η Επαρχιακή Οδό (Θεσσαλονίκης- Μελισσοχωρίου) ως τις 17 Ιουνίου, θα πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες,  από τη διασταύρωση με την οδό Γ. Μπάτου μέχρι την είσοδο του οικισμού του Μελισσοχωρίου.

Στο τμήμα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Σερρών- περιοχή ΑΡΤΟΖΑ- Δερβένι συνεχίζονται οι εργασίες κοπής πρασίνου και οι εργασίες οριζόντιας σήμανσης έως και την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.