Συνάντηση εργασίας με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα είχε ο ειδικός καρδιολόγος και βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης Διαμαντής Γκολιδάκης. Το τετ-α-τετ πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του περιφερειάρχη που βρίσκεται στο κτήριο των υπηρεσιών της Περιφέρειας στη δυτική Θεσσαλονίκη και κύλησε σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα.
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν ζητήματα της καθημερινότητας που απασχολούν τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, αλλά και η υλοποίηση σημαντικών έργων για την πόλη και την κεντρική Μακεδονία, όπως είναι για τη Θεσσαλονίκη η ανάπλαση της πλατείας Ελευθερίας, η επέκταση του ξύλινου ντεκ της παραλίας και η αναβάθμιση της Αριστοτέλους, αλλά και οι εμβληματικότερες παρεμβάσεις, όπως η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου και η πορεία κατασκευής του Μητροπολητικού Πάρκου Παύλου Μελά, που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ακόμη οι δύο άνδρες συζήτησαν την πορεία των εργασιών του flyover, με τον κ. Γκολιδάκη να εκφράζει την αισιοδοξία ότι το έργο δε θα έχει σημαντική καθυστέρηση ύστερα από την πρόσφατη διακοπή των εργασιών του. Ο κ. Γκολιδάκης επίσης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την μεγάλη απορροφητικότητα των ευρωπαϊκών κονδυλίων από την περιφέρεια, κάτι το οποίο προφανώς επιστρέφει προς όφελος των πολιτών.
Τέλος, οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις και για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και εξέφρασαν την ελπίδα η συμμετοχή των πολιτών στην κάλπη της 9ης Ιουνίου στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη να είναι μεγάλη.