Σε φαρ ουέστ μετατράπηκε περιοχή στη δυτική Θεσσαλονίκη, έξω από νυχτερινό κέντρο, χθες Σάββατο, τα ξημερώματα. Είχαμε πυροβολισμούς και τρεις συλλήψεις!
Εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για πόλεμο ανθρώπων της νύχτας που πουλάνε προστασία, καθώς της υπόθεσης επιλήφθηκαν αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, 31χρονος, μαζί με δύο φίλους του 26 και 41 ετών, διαπληκτίστηκαν με τον πορτιέρη του νυχτερινού κέντρου. Προς το παρόν απομακρύνθηκαν, αλλά, ενώ στο κατάστημα έμπαιναν δύο άλλα άτομα, ο 31χρονος έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε!
Σύμφωνα, πάντα, με την αστυνομία, ο 31χρονος, ακούγοντας τη συμβουλή 41χρονου, πέταξε το όπλο σε θάμνους, κοντά στο νυχτερινό κέντρο και πήγαν, όλοι μαζί, στο σπίτι του 26χρονου, όπου και, λίγες ώρες μετά, συνελήφθησαν. Στο σπίτι βρεθηκε άλλο ένα πιστόλι και μικροποσότητα χασίς.
Εναντίον τους σχηματίσθηκε, κατά περίπτωση, δικογραφία για παράβαση των νόμων περί όπλων, περί ναρκωτικών, για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και για υπόθαλψη εγκληματία.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.