Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 18:30, θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, στο Ωδείο Αθηνών.
Επίσης, ολοκληρώνεται σήμερα Δευτέρα με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, μετά την καταμέτρηση των ψήφων, η διαδικασία ανακήρυξης των 35 υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. 
Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν την ίδια μέρα για τις μεγάλες ανακοινώσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι από πλευράς Νέας Δημοκρατίας σήμερα θα ανακοινωθούν ονόματα - έκπληξη, όπως της δημοσιογράφου Ελεωνόρας Μελέτη και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και μια υποψηφιότητα που προέρχεται από τις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων. Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και αυτήν την ώρα παραμένει... μυστήριο το πόσοι, από τους εκλεγμένους στη χθεσινή, εσωκομματική διαδικασία θα περιληφθούν στα ευρωψηφοδέλτια.
Κυριάκος Μητσοτάκης και Στέφανος Κασσελάκης έχουν αναλάβει προσωπικά την προεκλογική εκστρατεία. Ο πρώτος θα πραγματοποιήσει σήμερα επίσκεψη σε γειτονιές της Δυτικής Αττικής και θα ακολουθήσει περιοδεία στη Θεσσαλία και τα εν εξελίξει έργα για την ολοκλήρωση του οδικού δικτύου του Ε65. Ο δεύτερος συνεχίζει την περιοδεία του στις ΗΠΑ με συναντήσεις με μέλη της ομογένειας.