Για τρία χρόνια η ζωή 40χρονης είχε γίνει μια κόλαση. Όπως κατήγγειλε στην αστυνομία, ο 42χρονος σύντροφός της την κακοποιούσε και την ανάγκαζε να συνευρίσκεται ερωτικά με διάφορους άνδρες.
Μάλιστα, σε βάρος του εκδόθηκε ποινή περιοριστικών όρων, ώστε να μην πλησιάζει τη 42χρονη σε απόσταση πέντε μέτρων!
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η 40χρονη αρχικά κατήγγειλε τα όσα τραβούσε σε αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας. Αυτοί την οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης, όπου ανέφερε σε βάρος της αδικήματα που αφορούν στη γενετήσια εκμετάλλευση και κατέθεσε μήνυση.
Για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε έρευνα από την ανωτέρω Υπηρεσία της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, κατά τη διάρκεια της οποίας, παρουσία ψυχολόγου των Κεντρικών Ιατρείων Θεσσαλονίκης, η 40χρονη ανέφερε ότι τα τελευταία τρία χρόνια, που διατηρούσε δεσμό και συμβίωνε με τον 42χρονο, τραβούσε τα πάνδεινα. Πάντα σύμφωνα με την καταγγελία της, ο 42χρονος ασκούσε επανειλημμένα σωματική βία σε βάρος της. Επίσης, την εξανάγκαζε, από την αρχή της σχέσης τους, να συνευρίσκεται ερωτικά με άνδρες, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μετά από έρευνα και αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, συνελήφθη ο  42χρονος. Εντοπίστηκε στα ΚΤΕΛ Μακεδονία και, μάλιστα, στις τσέπες του βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης. Σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων, παραβίασης δικαστικών αποφάσεων και συμφωνιών που επικυρώθηκαν από συμβολαιογράφο, παράβασης του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, και παράβαση του Νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.  
Σημειώνεται ότι, βάσει Απόφασης του Α’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, επιβλήθηκαν στον δράστη περιοριστικοί όροι, σύμφωνα με τους οποίους δεν του επιτρέπετε να διαμένει στην οικία της παθούσας και να την προσεγγίζει, σε απόσταση μικρότερη των πέντε μέτρων.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.